Over KLPM

KLPM B.V. is in 2013 opgericht voor het verhandelen van plaatbewerkingsmachines. Deze machines werden deels onder eigen beheer gebouwd. Inmiddels is KLPM een verdeelstation voor plaatbewerkingsmachines en de benodigde toebehoren. KLPM vloeit voort uit Jatec met meer dan een kwart eeuw ervaring op het gebied van kantbanken en plaatscharen. Door het veelal internationaal opereren is een gedegen netwerk opgebouwd waardoor vele kennisbronnen aangeboord kunnen worden ten dienste van de plaat verwerkende bedrijven.

De kennis van vele bedrijven is op deze manier verzameld onder een dak. Denk hierbij aan toeleveranciers van de machineonderdelen en besturingen. Maar zeker ook de kennis opgedaan in bijna talloze bedrijven verspreid over heel Europa in alle mogelijke sectoren. Van scheepsbouw tot het produceren van naalden voor naaimachines. Of verzinkerijen en printplaten producenten.

Door deze ervaringen kunnen wij snel voorsorteren om met klanten snel en efficiënt het juiste spoor te vinden naar de vraagstelling die voorgelegd wordt.